FRÖSSHAMMAR DÄCK – DET HÄR ÄR VI!

OM OSS

Välkommen till ett bättre kretslopp för lastbilsdäck. Vår process där vi genom återanvändning och cirkulärt tänk genom hela värdekedjan förlänger livslängden på de produkter vi säljer så sparar vi tillsammans på våra naturresurser. Vi kallar det att ”låta bli att slösa” – vi slösar vare sig pengar, tid eller natur och vår devis är Kvalitet & säkerhet – priset på köpet.

Vi är en detaljist av lastbils-, buss- och entreprenaddäck som erbjuder ett unikt koncept med kompletta och färdigmonterade premiumhjul direkt till åkerier och slutanvändare. Hjulen är balanserade med zinkvikter och fyllda med nitrogen.

Självfallet tillhandahåller vi omonterade däck och/eller fälgar ifall så önskas. Vi lämnar 5-års produktgaranti för tillverkningsfel på däck och fälgar, detta gäller så klart även våra regummeringar.

Montage/produktion, kvalitetskontroll och distribution är centraliserat till vår 4 000 kvm stora anläggning i Kumla. Totalt producerar vi fler än 10 000 hjul per år. Vid order/beställning före kl. 12.00 sker leverans dagen därpå.

I över 15 år har Frösshammar levererat färdigmonterade hjul över hela Sverige. Häng med oss mot en bättre framtid, vi har många härliga mil kvar framför oss.

KVALITETSARBETE OCH MILJÖ

Frösshammar Däck arbetar enligt ISO 9001 standard och vår målsättning är noll kundreklamationer vilken eftersträvas genom ständiga förbättringar av vårt sätt att arbeta i hela värdekedjan.
Samtliga leverantörer som Frösshammar Däck samarbetar med har utvärderats. Utvärdering sker på plats hos leverantören. Våra leverantörer innehar ISO-certifiering eller likvärdig kvalitetscertifiering och varje produktionsbatch är spårbar och dokumenterad.
Frösshammar Däck är miljöcertifierade enligt svensk miljöbas. I vårt miljöarbete ingår att ha en god insyn i våra underleverantörers miljöprogram.

FRÖSSCOINS

Från och med 1 januari 2018 väver vi in ett bonusprogram i Frösshammars erbjudande. Bonusprogrammet vänder sig till dig som är vår slutkund och bygger på lojalitet. Det ger dig Frösscoins (poäng), dels beroende på storleken på dina köp, dels beroende på om du handlar av oss över tid. Som mest kan det ge dig en avkastning som motsvarar 3 procent av nettoinköpen det tredje året. De Frösscoins du tjänar in kan du kan använda till framtida inköp hos Frösshammar. Vi kallar bonusprogrammet Frösscoins och vi är glada över att kunna erbjuda det till dig.

Om bonusprogrammet Frösscoins
• Inköp över 35 000 SEK krävs för att ta del av bonusprogrammet.
• Två nivåer (omsättningsmässigt).
• Tre nivåer (tidsmässigt).
• Frösscoins avräknas per 31/12.
• Uppfylls inte krav för nivå, faller man tillbaka ett steg.

DÄCKJOUR MED FALCK

Ett driftstopp på grund av en punktering eller andra problem med hjulen ställer ofta till rejäla bekymmer för det enskilda åkeriet. Snabb service på plats eller på jourverkstad i närheten om egen transport dit är möjlig kan lösa många problem.

Alla Frösshammars kunder har möjlighet att registrera och ansluta sig till vår rikstäckande däckjour som hjälper dig när problem uppstår, 24 timmar om dygnet året runt. Som ansluten kund får ni tillgång till ett dedikerat telefonnummer och kan när som helst kontakta den alltid bemannade jourcentralen för att påkalla hjälp vid punktering eller andra direkta fel med hjulen.
Jourcentralen samverkar och tillser att närmaste godkända verkstad-/servicepartner rycker ut för hjälp och lösning på plats. Om ekipaget trots allt kan ombesörja egen transport kan en alternativ lösning vara att jourcentralen guidar er till närmaste tillgängliga verkstad.

Även i detta fall kommer jourcentralen att samverka och tillse att verkstaden har möjlighet att ta emot er.Faktisk kostnad för genomförda jourarbeten och material faktureras i efterskott.

Frösshammar samarbetar med Falck avseende bemanning och hantering av däckjouren. I och med detta partnerskap nyttjar Frösshammars däckjour de fler än 500 verkstäder och kedjor i Sverige som ingår i Falcks nätverk.

Frösshammars däckjour innebär:
• Dedikerat telefonnummer
• Tillgängligt 24 timmar om dygnet året runt
• Central jourcentral
• Lokal utryckning/service
Kontakta oss, 019-26 07 00, för att registrera och ansluta till vår däckjour.”

KONTAKTA OSS

Vill du veta mer om våra tjänster eller göra en beställning? Ring, maila eller faxa så hjälper vi dig.

Telefon: +46 (0)19-26 07 00 | Fax: +46 (0)19-14 06 35 | e-post: info@frosshammar.se