SENASTE NYTT FRÅN FRÖSSHAMMAR

Nyheter från vår facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Veckans tips! - Glass Cleaner Plus
frosshammar.se/kategori/bilvard/invandig-rengoring/

Högeffektiv glasrengöring med ammoniak, som rengör och ger en djup glans till glasrutorna – utan att lämna ränder på glaset. En optimal, snabb och enkel glasputs.

Glass Cleaner Plus är renad i flera steg för att lämna minimalt med restprodukt på ytan efter man gjort rent rutan. Glass Cleaner Plus innehåller ammoniak och löser fett och trafikfilm på ett bra sätt. Glass Cleaner Plus löser även lim och gamla klistermärken.

Används utan att späda. Fukta en trasa och arbeta med trasan istället för att spraya direkt på ytan. Låt trasan gör jobbet och du får ett fantastiskt resultat.
... Läs merSe mindre

2 Dagar sedan

Veckans tips! - Glass Cleaner Plus
https://frosshammar.se/kategori/bilvard/invandig-rengoring/  Högeffektiv glasrengöring med ammoniak, som rengör och ger en djup glans till glasrutorna – utan att lämna ränder på glaset. En optimal, snabb och enkel glasputs.  Glass Cleaner Plus är renad i flera steg för att lämna minimalt med restprodukt på ytan efter man gjort rent rutan. Glass Cleaner Plus innehåller ammoniak och löser fett och trafikfilm på ett bra sätt. Glass Cleaner Plus löser även lim och gamla klistermärken.  Används utan att späda. Fukta en trasa och arbeta med trasan istället för att spraya direkt på ytan. Låt trasan gör jobbet och du får ett fantastiskt resultat.

Önskar er alla en riktigt trevlig helg med en bild på vår pick up. Killarna har gett den en välbehövlig rengöring och har naturligtvis testat Cartec-produkterna. Om vi säger som så: det var en tuff fight och bilvårdsprodukterna fick verkligen bevisa sin förmåga! 🙂 ... Läs merSe mindre

6 Dagar sedan

Önskar er alla en riktigt trevlig helg med en bild på vår pick up. Killarna har gett den en välbehövlig rengöring och har naturligtvis testat Cartec-produkterna. Om vi säger som så: det var en tuff fight och bilvårdsprodukterna fick verkligen bevisa sin förmåga! :-)

KONTAKTA OSS

Vill du veta mer om våra tjänster eller göra en beställning? Ring, maila eller faxa så hjälper vi dig.

Telefon: +46 (0)19-26 07 00 | Fax: +46 (0)19-14 06 35 | e-post: info@frosshammar.se