SENASTE NYTT FRÅN FRÖSSHAMMAR

Nyheter från vår facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

I morgon torsdag har vi ledigt men på fredag är vi igång som vanligt igen. Självklart så kan ni alltid nå oss per telefon eller e-shoppen. Vi önskar er alla en riktigt trevlig helg! ... Läs merSe mindre

1 Månad sedan

I morgon torsdag har vi ledigt men på fredag är vi igång som vanligt igen. Självklart så kan ni alltid nå oss per telefon eller e-shoppen. Vi önskar er alla en riktigt trevlig helg!

Snart är det Valborgsmässoafton med körsång, majbrasa och allt som hör till. På Valborgsmässoafton har vi öppet som vanligt. Trevlig helg! ... Läs merSe mindre

2 Månader sedan

Snart är det Valborgsmässoafton med körsång, majbrasa och allt som hör till. På Valborgsmässoafton har vi öppet som vanligt. Trevlig helg!

Glad påsk önskar alla vi på Frösshammar! Förutom långfredag och annandag påsk har vi öppet alla dagar som vanligt. Trevlig helg, ... Läs merSe mindre

3 Månader sedan

Glad påsk önskar alla vi på Frösshammar! Förutom långfredag och annandag påsk har vi öppet alla dagar som vanligt. Trevlig helg,

Comment on Facebook Glad påsk önskar ...

Glad Påsk själv!

Tack detsamma alla gamla goa arbetskamrater. Carl-Erik

Glad Påsk 🐣 på er 🤗

Veckans tips - Fast Glaze
frosshammar.se/kategori/bilvard/

Fast Glaze är speciellt utvecklad för att snabbt ge lacken en perfekt “showroom” glans. Fast Glaze innehåller fyllnadsmedel, som döljer små tvättrepor, hologram och polerrosor. Produkten innehåller silikon, som ger en vattenavvisande yta.

Appliceras snabbt och enkelt. Perfekt till nya bilar, efter polering, eller “vått i vått” efter tvätt. Kan byggas i flera lager. Fast Glaze är ett snabbvax i flytande form som sprayas direkt på den våta lacken, efter att man tvättat bilen och spolat av schampot.

Med en mjuk mikrofiberduk torkas lacken ren, samtidigt som snabbvaxet poleras ut. Genast får du en hög glans och bilen blir riktigt fräsch igen. Fast Glaze fyller ut microrepor i lacken och ger en otroligt blank, len yta med djup lyster. Tvätta av bilen och lägg på för att få upp en fin yta.
... Läs merSe mindre

3 Månader sedan

Veckans tips - Fast Glaze
https://frosshammar.se/kategori/bilvard/  Fast Glaze är speciellt utvecklad för att snabbt ge lacken en perfekt “showroom” glans. Fast Glaze innehåller fyllnadsmedel, som döljer små tvättrepor, hologram och polerrosor. Produkten innehåller silikon, som ger en vattenavvisande yta.  Appliceras snabbt och enkelt. Perfekt till nya bilar, efter polering, eller “vått i vått” efter tvätt. Kan byggas i flera lager. Fast Glaze är ett snabbvax i flytande form som sprayas direkt på den våta lacken, efter att man tvättat bilen och spolat av schampot.  Med en mjuk mikrofiberduk torkas lacken ren, samtidigt som snabbvaxet poleras ut. Genast får du en hög glans och bilen blir riktigt fräsch igen. Fast Glaze fyller ut microrepor i lacken och ger en otroligt blank, len yta med djup lyster. Tvätta av bilen och lägg på för att få upp en fin yta.

Veckans Tips - Interior Cleaner
www.frosshammar.se/kategori/bilvard/

Interior Cleaner är ett mycket koncentrerat rengöringsmedel till bilens interiör och är en extremt bred produkt vad gäller användningsområden. Fantastiskt effektiv till rengöring av säten, dörrpaneler och instrumentering. Avlägsnar enkelt nikotin, fett, olja, läsk, kaffefläckar och annan smuts.

Produkten bleker ej och efterlämnar inga vita fläckar. Interior Cleaner går att späda till olika tvättbehov; späds 1:1 på handtag, 1:3 till textiltvätt (används med fördel tillsammans med våtdammsugare) och trösklar, 1:10 till instrumentbräda.
... Läs merSe mindre

4 Månader sedan

Veckans Tips - Interior Cleaner
www.frosshammar.se/kategori/bilvard/  Interior Cleaner är ett mycket koncentrerat rengöringsmedel till bilens interiör och är en extremt bred produkt vad gäller användningsområden. Fantastiskt effektiv till rengöring av säten, dörrpaneler och instrumentering. Avlägsnar enkelt nikotin, fett, olja, läsk, kaffefläckar och annan smuts.  Produkten bleker ej och efterlämnar inga vita fläckar. Interior Cleaner går att späda till olika tvättbehov; späds 1:1 på handtag, 1:3 till textiltvätt (används med fördel tillsammans med våtdammsugare) och trösklar, 1:10 till instrumentbräda.

KONTAKTA OSS

Vill du veta mer om våra tjänster eller göra en beställning? Ring, maila eller faxa så hjälper vi dig.

Telefon: +46 (0)19-26 07 00 | Fax: +46 (0)19-14 06 35 | e-post: info@frosshammar.se