Senaste nytt

Aktuellt

Frösshammar däck
Frösshammar däck
Du vet väl att Frösshammar fyller hjulen med nitrogen för stabilt däcktryck och minskat slitage - bra för ekonomin, bra för dig! Besök www.frosshammar.se för att få reda på mer
Frösshammar däck
Frösshammar däck
På torsdag är det Kristi himmelsfärdsdag med följande klämdag på fredag. På fredag har vi öppet verkstaden fram till klocka 12:30. Order tar vi emot hela dagen som vanligt, kontakta oss eller gå in på www.frosshammar.se. Trevlig helg önskar vännerna på Frösshammar!
Frösshammar däck
Frösshammar däck
Du vet väl att om du placerar din order innan kl 12:00 så levererar vi dina hjul dagen därpå - snabbast i Sverige?
Besök www.frosshammar.se för att få reda på mer
Frösshammar däck
Frösshammar däck
Hej allesammans!
Vi har problem med filtrerings- och sökfunktionen i vår webbshop, detta märks mest när man söker på däck i mobilen eller paddan.
Vi arbetar på att fixa detta men på grund av sjukdom kan det ta lite tid att lösa. Vänligen kontakta oss på 019260700 så hjälper vi er "old school-style".
Frösshammar däck
Frösshammar däck
Maj är här med begynnande grönska och ljusare tider – sommaren närmar sig med stormsteg. Om ni inte redan gjort det är det hög tid att beställa optimerade hjul för säsongen.

Frösshammars koncept sedan starten för 15 år sedan, med kompletta och färdigmonterade premiumhjul direkt till åkerier och slutanvändare, tillsammans med hög servicegrad, omfattande produktgaranti samt återköp av stommar/hjul står sig starkt.

Vår breda kompetens gör att vi hjälper våra kunder att få precis de däck som är lämpat för just er verksamhet – därigenom kan totalkostnaden minimeras.

Kontakta oss eller gå in på www.frosshammar.se så hjälper vi er. Kvalitet & säkerhet – priset på köpet!
Frösshammar däck
Frösshammar däck
Snart är det Valborgsmässoafton med körsång, majbrasa och allt som hör till. I år är det dock konstiga Corona-tider så vi får låta kreativiteten flöda och fira på nya sätt. Förutom 1 maj har vi öppet som vanligt. Trevlig helg och var rädda om er!

Kontakt

Frösshammar Däck AB
Mexivägen 13 | SE- 692 75 Kumla | Sweden
Telefon: +46 (0)19-26 07 00 | Fax: +46 (0)19-14 06 35 | e-post: info@frosshammar.se
Karta och hur du hittar till oss!

Öppettider:
Vardagar: 07:00 – 16:00
Röda vardagar har vi stängt.
Frösshammar Däck

Copyright @ Frösshammar Däck AB

Adress: Mexivägen 13, 692 75 Kumla, Sweden
Telefon: 019 – 26 07 00
Mail: info@frosshammar.se
Integritetspolicy:Läs här