SENASTE NYTT FRÅN FRÖSSHAMMAR

Nyheter från vår facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Glad påsk önskar alla vi på Frösshammar! Förutom långfredag och annandag påsk har vi öppet alla dagar som vanligt. Trevlig helg, ... Läs merSe mindre

1 Vecka sedan

Glad påsk önskar alla vi på Frösshammar! Förutom långfredag och annandag påsk har vi öppet alla dagar som vanligt. Trevlig helg,

Comment on Facebook Glad påsk önskar ...

Glad Påsk själv!

Tack detsamma alla gamla goa arbetskamrater. Carl-Erik

Glad Påsk 🐣 på er 🤗

Veckans tips - Fast Glaze
frosshammar.se/kategori/bilvard/

Fast Glaze är speciellt utvecklad för att snabbt ge lacken en perfekt “showroom” glans. Fast Glaze innehåller fyllnadsmedel, som döljer små tvättrepor, hologram och polerrosor. Produkten innehåller silikon, som ger en vattenavvisande yta.

Appliceras snabbt och enkelt. Perfekt till nya bilar, efter polering, eller “vått i vått” efter tvätt. Kan byggas i flera lager. Fast Glaze är ett snabbvax i flytande form som sprayas direkt på den våta lacken, efter att man tvättat bilen och spolat av schampot.

Med en mjuk mikrofiberduk torkas lacken ren, samtidigt som snabbvaxet poleras ut. Genast får du en hög glans och bilen blir riktigt fräsch igen. Fast Glaze fyller ut microrepor i lacken och ger en otroligt blank, len yta med djup lyster. Tvätta av bilen och lägg på för att få upp en fin yta.
... Läs merSe mindre

3 Veckor sedan

Veckans tips - Fast Glaze
https://frosshammar.se/kategori/bilvard/ Fast Glaze är speciellt utvecklad för att snabbt ge lacken en perfekt “showroom” glans. Fast Glaze innehåller fyllnadsmedel, som döljer små tvättrepor, hologram och polerrosor. Produkten innehåller silikon, som ger en vattenavvisande yta. Appliceras snabbt och enkelt. Perfekt till nya bilar, efter polering, eller “vått i vått” efter tvätt. Kan byggas i flera lager. Fast Glaze är ett snabbvax i flytande form som sprayas direkt på den våta lacken, efter att man tvättat bilen och spolat av schampot. Med en mjuk mikrofiberduk torkas lacken ren, samtidigt som snabbvaxet poleras ut. Genast får du en hög glans och bilen blir riktigt fräsch igen. Fast Glaze fyller ut microrepor i lacken och ger en otroligt blank, len yta med djup lyster. Tvätta av bilen och lägg på för att få upp en fin yta.

Veckans Tips - Interior Cleaner
www.frosshammar.se/kategori/bilvard/

Interior Cleaner är ett mycket koncentrerat rengöringsmedel till bilens interiör och är en extremt bred produkt vad gäller användningsområden. Fantastiskt effektiv till rengöring av säten, dörrpaneler och instrumentering. Avlägsnar enkelt nikotin, fett, olja, läsk, kaffefläckar och annan smuts.

Produkten bleker ej och efterlämnar inga vita fläckar. Interior Cleaner går att späda till olika tvättbehov; späds 1:1 på handtag, 1:3 till textiltvätt (används med fördel tillsammans med våtdammsugare) och trösklar, 1:10 till instrumentbräda.
... Läs merSe mindre

1 Månad sedan

Veckans Tips - Interior Cleaner
www.frosshammar.se/kategori/bilvard/ Interior Cleaner är ett mycket koncentrerat rengöringsmedel till bilens interiör och är en extremt bred produkt vad gäller användningsområden. Fantastiskt effektiv till rengöring av säten, dörrpaneler och instrumentering. Avlägsnar enkelt nikotin, fett, olja, läsk, kaffefläckar och annan smuts. Produkten bleker ej och efterlämnar inga vita fläckar. Interior Cleaner går att späda till olika tvättbehov; späds 1:1 på handtag, 1:3 till textiltvätt (används med fördel tillsammans med våtdammsugare) och trösklar, 1:10 till instrumentbräda.

Veckans Tips- Wheel Cleaner
frosshammar.se/kategori/bilvard/

Wheel Cleaner är en stark, men syrafri fälgrengöring. Avlägsnar effektivt ingrott bromsdamm, flygrost, olja, fett och smuts från lackerade ytor och hjulsidor.

Wheel Cleaner har ett högt Ph värde på 14 medan andra märken på marknaden använder ofta sura produkter och lägger till oxalsyra för att lösa smutsen. Wheel Cleaner gör rent utan att du behöver använda borste/svamp medan produkter innehållande oxalsyra ger en hinna som man mekaniskt måste bearbeta.

Beakta också att oxalsyra skadar bromsbelägg, slangar och kopplingar under bilen. Wheel Cleaner skadar inte fälgarna eller andra metalldelar och är en mycket snällare produkt än den frätande oxalsyran. Späd 1:3 Bör ej användas på olackerade fälgar.
... Läs merSe mindre

2 Månader sedan

Veckans Tips- Wheel Cleaner
https://frosshammar.se/kategori/bilvard/ Wheel Cleaner är en stark, men syrafri fälgrengöring. Avlägsnar effektivt ingrott bromsdamm, flygrost, olja, fett och smuts från lackerade ytor och hjulsidor. Wheel Cleaner har ett högt Ph värde på 14 medan andra märken på marknaden använder ofta sura produkter och lägger till oxalsyra för att lösa smutsen. Wheel Cleaner gör rent utan att du behöver använda borste/svamp medan produkter innehållande oxalsyra ger en hinna som man mekaniskt måste bearbeta. Beakta också att oxalsyra skadar bromsbelägg, slangar och kopplingar under bilen. Wheel Cleaner skadar inte fälgarna eller andra metalldelar och är en mycket snällare produkt än den frätande oxalsyran. Späd 1:3 Bör ej användas på olackerade fälgar.

Veckans tips - Engine Cleaner MV-40
frosshammar.se/kategori/bilvard/

Engine Cleaner MV-40 är en alkalisk avfettning som funkar bra mot olja och fett vilket är unikt. MV-40 är utvecklad till motortvätt och lämpar sig väl till motorutrymme, insteg och runt tanklock.

Du kan låta medlet ligga på ytan du ska göra rent och låta verka längre. En fördel med MV-40 är att den inte tränger in i elkopplingar etc utan stannar på ytan den ska göra rent.

MV-40 verkar, lyfter smutsen och sedan är det bara att skölja av. Perfekt balanserad så att det feta löses upp när man börjar skölja med vatten och tar med sig smutsen bort från ytan. Späd 1;4 spädning. Används vid grov, svår smuts.

MV-40 lyckas skapa ordentlig lyster utan tillfört glansmedel och innehåller inga lösningsmedel.
... Läs merSe mindre

2 Månader sedan

Veckans tips - Engine Cleaner MV-40
https://frosshammar.se/kategori/bilvard/ Engine Cleaner MV-40 är en alkalisk avfettning som funkar bra mot olja och fett vilket är unikt. MV-40 är utvecklad till motortvätt och lämpar sig väl till motorutrymme, insteg och runt tanklock. Du kan låta medlet ligga på ytan du ska göra rent och låta verka längre. En fördel med MV-40 är att den inte tränger in i elkopplingar etc utan stannar på ytan den ska göra rent. MV-40 verkar, lyfter smutsen och sedan är det bara att skölja av. Perfekt balanserad så att det feta löses upp när man börjar skölja med vatten och tar med sig smutsen bort från ytan. Späd 1;4 spädning. Används vid grov, svår smuts. MV-40 lyckas skapa ordentlig lyster utan tillfört glansmedel och innehåller inga lösningsmedel.

KONTAKTA OSS

Vill du veta mer om våra tjänster eller göra en beställning? Ring, maila eller faxa så hjälper vi dig.

Telefon: +46 (0)19-26 07 00 | Fax: +46 (0)19-14 06 35 | e-post: info@frosshammar.se